Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konya Meram Deprem

Konyadaki 51lik korkutan depremin ardından 3 artçı deprem meydana geldi. Konyanın Beyşehir ilçesinde refüje çarptıktan sonra kabini yerinden çıkarak öne eğilen saman yüklü kamyonun sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Konya meram deprem
5jlvdjupej23im

İlimiz Meram ilçesinde saat 2043 sıralarında 51 şiddetinde deprem meydana gelmiştir.

Konya meram deprem

. Konyada hissedilir bir deprem meydana geldi. Konya Meramda saat 2043de 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi GENEL 08112021 2059 Kaydet. Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. KONYA AA - Merkez üssü Konyanın Meram ilçesi olan 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından elde edilen verilere göre Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFADdan gelen bilgiye göre Konya ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Konyanın Meram ilçesinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe yol açtı.

Konya Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde. AFADın açıkladığı son verilere göre 2043de gerçekleşen merkez üssü KonyaMeram olan depremin büyüklüğü 51 ve derinliği 1061 kilometre olarak ölçüldü. Peki Karamanda deprem mi. Korkutan depremin ardından herhangi bir olumsuzluğun yaşanıp yaşanmadığı merak ediliyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının Afad internet sitesinde yer. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 2043te. Depremin yaşanmasının ardından çevre illerde yaşayan vatandaşlar sosyal medyada depremi hissettiklerini dair mesajlar paylaştı.

Konya meram deprem
Rj6zagtnfqrtnm

Konya meram deprem
5jlvdjupej23im

Konya meram deprem
5fuchh4aayob1m

Konya meram deprem
5jlvdjupej23im

Konya meram deprem
H52an6zu4yzt8m

Konya meram deprem
Lrxvvcsnrgwbim

Konya meram deprem
Sp1q9mlxd8iwfm

Konya meram deprem
Gpsg860l8nxa0m

Post a Comment for "Konya Meram Deprem"